fbpx

100 antwoorden van Michael Pilarczyk | KUKURU #100

#100 Michael Pilarczyk

Het is feest! Vandaag staat alweer de 100e aflevering van Kukuru online. Een tijdje geleden vroeg ik jullie om vragen in te sturen aan Michael Pilarczyk, het waren er heel veel maar hebben geprobeerd om er zo veel mogelijk te beantwoorden.

We hebben het onder andere over positiviteit, hoe je omgaat met disharmonieuze energieën van anderen en of geluk maakbaar is. Of Michael wel eens een off-moment heeft, kan hij zonder geld leven en hoe hij een ‘momentje voor zichzelf’ neemt. Dat en nog veel meer mooie thema’s worden besproken tijdens deze podcast. 

Maar ik wil vooral jullie luisteraars bedanken! Bedankt voor jullie energie, het insturen van gasten, het delen van jullie persoonlijke verhalen en het luisteren naar mijn persoonlijke reis.

Speciaal om onze 100e aflevering te vieren hebben ik 7 pakketten voor jullie samengesteld. Leuk voor jezelf of als cadeau! Het zijn allemaal verschillende pakketten en lessen die ik persoonlijk voor jullie heb samengesteld. Let op: er zijn er per pakket maar een beperkt aantal beschikbaar!


Bedankt voor het luisteren en op naar de 1000, nog meer mooie evenementen en momenten!

De meest inspirerende boeken volgens Michael Pilarczyk zijn te vinden in de KUKURU boekenkast!


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld

Scroll naar boven