fbpx

Björn Deusings | Kukuru #101

Björn Deusings is dynamisch trainer, eigenaar van het bedrijf TIJDwinst.com en schrijver van het boek ‘Elke dag om 15.00 klaar, van druk naar productief en meer rust’. In zijn boek geeft hij praktische tips naar een succesvoller en productiever leven met meer rust.

In de KUKURU podcast praten we met hem over wat het nut is om van je af te schrijven en hoe je hiermee je hersenen de ruimte geeft voor het echte werk. We hebben het over de capaciteit van het geheugen en waarom we onze eigen vijand zijn op het gebied van plannen.

Verder praten we over gewoontes die ons helpen onze doelen te bereiken, ook wel sleutel gewoontes genoemd. Het verschil tussen dringende en belangrijk zaken. En Björn geeft ons tips hoe om te gaan met dingen die onverwachts op je pad komen?

Maar ook hebben we het gehad over spiritualiteit, boeddhisme en de zin van het leven. We hebben het natuurlijk ook over zijn favoriete boeken, zijn ochtendritueel en we stellen hem de vraag: ‘’Hoe zou je herinnerd willen worden?‘’


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotify

Bekijk de podcast met beeld


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens Björn Deusings. Wil je de de boeken zien van de andere gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!