fbpx

Marjolein Berendsen over in verbinding zijn met jezelf, Reiki en oordeelvrij leven | KUKURU #102

#102 Marjolein Berendsen

Liefde, verbinding en bewustwording is iets wat ze graag wil doorgeven aan de mens. Je mooiste leven leven, dat is het volgens Marjolein de belangrijkste levensmissie. Ze is schrijfster van het boek ‘Holistisch leven, moeiteloos gelukkig zijn’, waarin ze haar geheim verteld voor een moeiteloos en liefdevol leven.


In deze KUKURU aflevering praat ik met haar over haar hooggevoeligheid en hoe dit vroeger al invloed had op haar gedrag. We hebben het over hoe je de stilte in jezelf kan ervaren en erachter kan komen wie je nou eigenlijk bent. Marjolein vertelt ons meer over de 4 energie lichamen: fysiek, energetisch, spiritueel en mentaal en hoe je hier op alle vlakken balans in kan vinden.

Verder praten we over geluk. Hoe je moeilijke momenten kunt omzetten in iets positief en die momenten juist kunt omarmen.

Ook praten we over de routines van Marjolein en hoe zij iedere dag trouw haar Reiki oefeningen doet. Daarnaast hebben we het over het ego en hoe die ego soms zekerheid en bescherming kan bieden. En hoe je intuïtie, de spier van de ziel, kunt trainen.

We hebben het over zelfliefde, de verbinding zoeken met jezelf, EFT en de voordelen van oordeelvrij leven.

Zoals gewoonlijk bespraken we ook haar rituelen, favoriete boeken en de dood.

Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens Marjolein Berendsen. Wil je de de boeken zien van de andere gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

Geluk zonder voorwaarden Geluk zonder voorwaarden Bestel
De diamant in jezelf De diamant in jezelf Bestel
De fontein, vind je plek De fontein, vind je plek Bestel
Scroll naar boven