fbpx

Lou Niestadt over de wet van aantrekking, het zesde zintuig en dankbaar zijn | KUKURU #110

#110 Lou Niestadt

Deze week is Lou Niestadt te gast in deze KUKURU podcast. Ze is een ware alleskunner: illustrator, leerkracht en ze is schrijfster van de vier boeken: Moedige moeders en dappere dochters, Less is luxe, Groots en meeslepend en haar nieuwste boek: Pockets vol met Joy. Lou weet alles over de wet van aantrekking en daarnaast is ze ook helemaal gedoken in Human Design.


In deze KUKURU podcast hebben we het gehad over de wet van aantrekking en manifesteren. Hoe trek je de meeste ‘joy’ aan? Hoe kan je ook in minder leuke situatie de ‘joy’ ervaren? Zo vertelt Lou over de periode dat ze ziek was in 2015. Hoe ze ondanks deze tegenslag zich toch kon focussen op de goede dingen in het leven. Om vertrouwen te blijven hebben en dankbaar te zijn, iets waar ik veel bewondering voor heb.

Verder hebben we het over calibreren en hoe je hierdoor je energie kunt verhogen. We hebben het over schrijven, het belang van woorden en hoe Lou met haar pen informatie uit het quantumveld haalt.

Ook hebben we het over het zesde zintuig. De zintuigen zijn het uiteinde van je zenuwstelsel en de overgang tussen de binnen en de buitenwereld. Volgens Lou is het belangrijk dat als je wilt werken met de wet van aantrekking of wil manifesteren, het belangrijk is om te geloven in dingen die je nog niet kunt zien. 

Het zesde zintuig is gekoppeld aan je intuïtie. Met je zesde zintuig visualiseer je, mediteer je en maak je connectie met je intuïtie. Hierdoor kun je gaan vertrouwen wat je ziet.

Zoals Lou mooi zegt: je onderbewustzijn maakt geen onderscheid of het waar of niet waar is. Het gelooft wat jij het voorschotelt.

Daarnaast hebben we het over de dood, haar favoriete boeken, het ochtendritueel en ik stel haar de vraag hoe zij herinnerd wil worden.

Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens Lou Niestadt. Wil je de de boeken zien van de andere gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

God on a Harley God on a Harley Bestel
Kees de jongen Kees de jongen Bestel
Freedom Writers Diary Freedom Writers Diary Bestel
The Tao of Teaching The Tao of Teaching Bestel
Pockets vól met JOY Pockets vól met JOY Bestel
Scroll naar boven