fbpx

Wat is een trauma? – Trauma Talk #1

2

De unieke zelfheling module waarover we het hebben kun je hier vinden: https://bit.ly/traumaoverwinnen 

In de eerste aflevering van Trauma Talk bespreken we: Wat is een trauma?

Trauma’s zijn er in het groot en klein, maar hoe ga je hier nou mee om? En hoe belangrijk is een helingsproces? We hebben het over de verschillende soorten trauma’s en wat voor belangrijke rol de jeugd speelt bij trauma’s. Zo heb ik het ook even over mijn jeugd. 

Trauma Talk is een nieuwe serie die ik samen doe met moderne mysticus, healer, spreker, auteur en lichtwerker Robert Bridgeman. Robert doorgrond, combineert en ontwikkelt methoden die trauma’s kunnen genezen. Deze 4-delige serie beantwoorden al jouw vragen over trauma’s. Wat is een trauma precies? Wat zijn de oorzaken en gevolgen van een trauma? En wat zijn de herstelmethodes?

Iedere week een nieuwe aflevering van Trauma Talk.

Meer info en deze podcast alleen in audio vind je via: https://kukuru.nl/traumatalk


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld

Scroll naar boven