fbpx

Jan Geurtz beantwoord vragen in een Q&A over het ego en spirituele liefdesrelaties | KUKURU #115

Jan-Geurtz-web

Jan Geurtz was er tijdens de eerste KUKURU webinar ‘Ontwerp je eigen 2021’ bij met zijn talk over spirituele liefdesrelaties. Een jaar later, ‘Ontwerp je eigen 2022’, kon jij vragen insturen die ik samen met Jan heb behandeld. We hadden het onder anderen over het ego, manifesteren, (spirituele) liefde, verslavingen en de geboorte.

Jan Geurtz is een Nederlandse schrijver en leraar Tibetaans boeddhisme. Hij schreef onder meer de bestsellers Verslaafd aan liefde en De verslaving voorbij. Volgens Geurtz kunnen mensen in hun vroege jeugd, door een gebrek aan liefde of aandacht een gevoel van fundamentele zelfafwijzing ontwikkelen.

Je nieuwe leven beginnen? Inschrijven kan via KUKURU.nl/Jaarprogramma


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Je nieuwe leven beginnen? Inschrijven kan via KUKURU.nl/Jaarprogramma

Scroll naar boven