fbpx

Trauma herstelmethodes – Trauma Talk #4

2

De unieke zelfheling module waarover we het hebben kun je hier vinden: https://bit.ly/traumaoverwinnen 

In de vierde aflevering van Trauma Talk bespreken we: Trauma herstelmethodes

Het brein is continu in beweging en alles is aanpasbaar, ook een trauma. Veel mensen zijn pijnvermijdend, zo ook bij het oplossen van trauma’s. Maar het oplossen van een trauma helpt je bij het bevrijden van jezelf. Het is belangrijk dat je die demonen onder ogen komt. Leer door middel van deze podcast welke methodes er bij jou passen.

Trauma Talk is een nieuwe serie die ik samen doe met moderne mysticus, healer, spreker, auteur en lichtwerker Robert Bridgeman. Robert doorgrond, combineert en ontwikkelt methoden die trauma’s kunnen genezen. Deze 4-delige serie beantwoorden al jouw vragen over trauma’s. Wat is een trauma precies? Wat zijn de oorzaken en gevolgen van een trauma? En wat zijn de herstelmethodes?

Voor nu de laatste aflevering van Trauma Talk. Meer info of de andere podcasts beluisteren? Check: https://kukuru.nl/traumatalk


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld

Scroll naar boven