fbpx

Feel Free! – Heel de Wereld #1

Heel de wereld_artwork_v2

Welkom bij deze bijzondere KUKURU serie: ‘Heel de wereld’. In deze 8-delige serie gaan we de krachten bundelen samen met Vilna van Betten. Je gaat leren om je zelfhelend vermogen in te zetten voor meer gezondheid en geluk. En dat begint bij het vergroten van je zelfbewustzijn en je lichaamsbewustzijn. Dit zodat je weet wie je bent en wat je kan en waar je mogelijk nog blokkades hebt om te helen. Uiteraard komt de helende BMR methode aan bod naast vele andere mooie oefeningen. Wil je leren hoe je je blokkades kan resetten en wil je weten hoe je kunt voelen? Dan is deze serie voor jou!

Tijdens de serie krijg jij de kans om je aan te melden voor deze bijzondere veelomvattende onlinetraining met een waanzinnige korting van 300 euro. Je kunt je aanmelden via deze link: https://vilna.nl/master-your-life/. Activeer daarbij de kortingscode: MYLGB en je kunt meteen starten.

Als kijker/luisteraar volgen we 3 deelnemers in hun proces tijdens deze serie en word jij ook direct uitgenodigd om met jezelf aan de slag te gaan. Je krijgt alle tools, tips en tricks aangeboden die je meteen kan toepassen! We gaan dus met jou actief aan de slag met een greep uit het Master Your Life Online programma.

Aflevering 1 staat in het teken van bewustwording. Waar sta je nu, waar wil je heen? Waarom ben je daar nog niet? Staan er bijvoorbeeld blokkades in de weg… wat zijn je blokkades en hoe kunnen we deze aanpakken? 

Doe je mee?


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld

Scroll naar boven