fbpx

Nanneke Schreurs | KUKURU #120

#120 Nanneke Schreurs

In deze KUKURU podcast is Nanneke Schreurs te gast. Ze is orthomoleculair therapeut, personal trainer, yogadocente en voedingsdeskundige. Ze heeft net een boek uit Fit Fab 40. In 10 stappen de fitste versie van jezelf.


We hebben het over intermittent fasting en waarom dat goed voor je is, maar ook over intermittent sleeping. Een minder bekende term, maar de moeite waard om erover te horen. Daarnaast hebben we het over grenzen opzoeken in de kou en hitte, hoe je gewoontes creëert met hulp van je eigen wilskracht en wat het belang van voeding is in combinatie met sporten.

Wat zijn effecten van verbondenheid? Wat zijn de voordelen van krachttraining? En eet Nanneke nog steeds vega(n) na het uitbrengen van haar boek ‘Fit Vega(n) food? Je hoort alle antwoorden op deze vragen in de podcast.

Het gaat onder andere over adaptogene kruiden, afvallen en de nervus vagus trainen.

Zoals gewoonlijk komen haar favoriete boeken en haar ochtendritueel ook aan bod. En hoe kijkt ze aan tegen de dood?

Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens Nanneke Schreurs. Wil je de boeken zien van de andere gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

Scroll naar boven