fbpx

David & Arjan | KUKURU #121

#121 David _ Arjan

In deze aflevering zijn David de Kock en Arjan Vergeer van 365 dagen succesvol te gast. Zij hebben als missie om Nederland het gelukkigste land ter wereld te maken. Ze maken al 10 jaar diverse programma’s, trainingen en events op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.


We hebben het onder andere over alles wat we onszelf wijsmaken, hoe we samen krachtiger zijn dan alleen, maar ook over verdriet. Ook praten we over de toekomst van 365 dagen succesvol en relaties.

Zoals gewoonlijk bespreken we ook hun favorieten boeken, ochtendrituelen en de dood.

En nu krijg jij als Kukurukie ook nog eens 20 euro korting op het jaar abonnement van het premium lidmaatschap van de 365-Academy. Je betaald slechts 77 euro voor een heel jaar(!) in plaats van 97 euro. Gebruik hiervoor kortingscode KUKURU. Meer informatie en lid worden van de Academy kan via https://www.365dagensuccesvol.nl/kukuru.

Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens David en Arjan. Wil je de boeken zien van de andere gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

Scroll naar boven