fbpx

Mirjam van der Vegt over de zin van het leven en hoe je kan rusten | KUKURU #123

#123 Mirjam van der Vegt

In deze KUKURU Podcast is Mirjam van der Vegt te gast. Ze is auteur en stilte trainer. Zij geeft trainingen en retraites rondom rust. Van haar boeken rondom stilte werden al meer dan 70.000 exemplaren verkocht. Haar boek ‘De kracht van rust’ is zelfs uitgeroepen tot spiritueel boek van het jaar 2021.


We beginnen en eindigen deze podcast in volledige stilte om even tot rust te komen. In deze podcast hebben we het dan ook over hoe je goed kan rusten, Mirjam’s liefde voor de bijbel en hoe je dingen leert onderscheiden door te voelen. Daarnaast hebben we het over de zin van het leven, schuldgevoelens en God. 

Wat is Quiet Strength (QS)? Wat is de poolster? En herinnert Mirjam haar dromen nog als ze wakker wordt? Je hoort alle antwoorden op deze en nog veel meer vragen in de podcast!

En mooie dingen om over na te denken zoals ‘Als je altijd bereikbaar bent dan ben je onbereikbaar’ ‘Wie geen tijd heeft kan er niet mee omgaan’ ‘Als je denkt rijp te zijn begin je te rotten’ En je leert het verschil tussen een oogst- en een zaai mentaliteit

Zoals gewoonlijk komen haar favoriete boeken en haar ochtendritueel ook aan bod. En hoe kijkt ze aan tegen de dood?

Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens Mirjam. Wil je de boeken zien van de andere gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

Het verborgen leven van bomen Het verborgen leven van bomen Bestel
De Bijbel De Bijbel Bestel
Eeuwenoude stilte hier en nu Eeuwenoude stilte hier en nu Bestel
De kracht van rust De kracht van rust Bestel
Scroll naar boven