fbpx

Ragnar Johnsen over runes en je aandacht naar je hart brengen | KUKURU #124

#124 Ragnar Johsnen

In deze Engelstalige KUKURU aflevering is Ragnar Johnsen te gast. Hij is een ervaren runemaster en wisdom-keeper uit Noorwegen. Ragnar helpt ons om te luisteren naar onze innerlijke stem en te vertrouwen op ons hart.


We hebben het onder andere over keuzes maken, je intuïtie trainen, inner peace en onzekerheden. Leven we nu in een goede tijd? Bestaat God? En zit je mind in je body, of je body in je mind? Antwoorden op deze en nog veel meer vragen hoor je nu in de podcast!

Zoals gewoonlijk komen zijn favoriete boeken en zijn ochtendritueel ook aan bod. En hoe kijkt hij aan tegen de dood?

Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens Ragnar. Wil je de boeken zien van de andere gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

Scroll naar boven