fbpx

Reinoud Eleveld over oergedrag, energie en interne alchemie | KUKURU #125

#125 Reinoud Eleveld

In deze KUKURU aflevering is Reinoud Eleveld te gast. Reinoud is een zeer ervaren Tao-trainer die door jarenlange studie over de hele wereld (en dan vooral in China en Thailand) de geheimen van levenskracht en vitaliteit bestudeerde. En één van die geheimen is het meervoudig hoogtepunt voor mannen. Iets wat hij schaart onder de veelbelovende term ‘intieme kung fu.’ Zijn motto: “Wil je een succesvolle man worden? Begin dan bij je ballen.”


We hebben het onder andere over, oergedrag, stress, energie , de 7 sluiers techniek en TAO. Hoeveel stress mag je per jaar hebben? Hoe moet je energie transmuteren en wat is interne alchemie? Je krijgt antwoorden op deze en nog veel meer vragen.

Zoals gewoonlijk komen zijn favoriete boeken en zijn ochtendritueel ook aan bod. En hoe kijkt hij aan tegen de dood? Benieuwd naar ons gesprek of wil je meer van Reinoud bekijken?

Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens Reinoud. Wil je de boeken zien van de andere gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

De zeven sluiers De zeven sluiers Bestel
Scroll naar boven