fbpx

Recap – Heel de Wereld #8

Heel de wereld_artwork_v2

Tijdens de serie krijg jij de kans om je aan te melden voor deze bijzondere veelomvattende onlinetraining met een waanzinnige korting van 300 euro. Je kunt je aanmelden via deze link: https://vilna.nl/master-your-life/. Activeer daarbij de kortingscode: MYLGB en je kunt meteen starten.

Welkom bij deze bijzondere KUKURU serie: heel de wereld. In deze 8-delige serie gaan we de krachten bundelen samen met Vilna van Betten. In deze serie staan lichaamsbewustzijn, zelfbewustzijn en de BMR methode centraal. Wil je leren hoe je je blokkades kan resetten? Dan is deze serie voor jou!

Als kijker/luisteraar word jij namelijk ook direct uitgenodigd om met jezelf aan de slag te gaan en krijg je alle tools, tips en tricks aangeboden die je meteen kan toepassen!

We gaan met jou actief aan de slag met een greep uit het zien uit het Master Your Life Online programma. We raden je daarom aan je aan te melden voor het gehele onlineprogramma zodat jij nog meer de verdieping in stapt. 

We volgen hier tijdens de serie live in de studio het proces van drie deelnemers. In deze aflevering blikken Jan, Thirza & Deniz terug op het proces en hoe ze alles hebben geïntegreerd in hun leven.


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld

Scroll naar boven