fbpx

Michael Pilarczyk over je bent zoals je denkt | KUKURU #128

#95 Michael Pilarczyk

Kijk het webinar nu terug! https://kukuru.nl/verbinding 30 inspirerende talks en tools met lessen van Michael Pilarczyk, Lou Niestadt, Eliane Bernhard, Vera Helleman, Willem Glaudemans, Hannah Cuppen, Dennis van Miltenburg, Marieke van Meijeren, Jan Geurtz, Merel Teunis, Sharita Raktoe, Lisette Thooft, Bonnie Bessem, Emanuela Deyanova, David de Kock, Kasper van der Meulen, Tijn Touber, Els van Steijn, Jacqueline Smeets, Christine Beijnen, Marco Buschman, Edwin Selij, Roy Martina, Marjolein Berendsen, Rutney Sluis, Albert Sonnevelt, Robert Bridgeman, Linda Dronkers, Jennifer Ann en Juriaan Galavazi. Meer info? https://kukuru.nl/verbinding

Tijdens Michael zijn talk gaan we het hebben over mindset, meditatie en waarom je bent zoals je denkt. Het gaat over hoe je gedachten je karakter vormen en hoe je kan leven in overvloed en in het in verbinding staan met de bron. Hoe je energie uitwisselt tussen jou en je partner en nog veel meer.

Michael is oud radio-dj, spreker en schrijver van Master Your Mindset en zijn nieuwe boek Je bent zoals je denkt. Ook is hij de man achter de Meditation Moments App en heeft hij als doel om meditatie voor iedereen zo makkelijk en zo duidelijk mogelijk te maken.


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld

Scroll naar boven