fbpx

Jan Geurtz over het nut van het ego | KUKURU #130

#87 Jan Geurtz

Kijk het webinar nu terug! https://kukuru.nl/verbinding 30 inspirerende talks en tools met lessen van Michael Pilarczyk, Lou Niestadt, Eliane Bernhard, Vera Helleman, Willem Glaudemans, Hannah Cuppen, Dennis van Miltenburg, Marieke van Meijeren, Jan Geurtz, Merel Teunis, Sharita Raktoe, Lisette Thooft, Bonnie Bessem, Emanuela Deyanova, David de Kock, Kasper van der Meulen, Tijn Touber, Els van Steijn, Jacqueline Smeets, Christine Beijnen, Marco Buschman, Edwin Selij, Roy Martina, Marjolein Berendsen, Rutney Sluis, Albert Sonnevelt, Robert Bridgeman, Linda Dronkers, Jennifer Ann en Juriaan Galavazi. Meer info? https://kukuru.nl/verbinding


Jan Geurtz was tijdens de eerste twee webinars ook al van de partij met o.a. een talk over spirituele liefdesrelaties. Tijdens het event over verbinding hielden we een Q&A met alle ingestuurde vragen.

Jan Geurtz is een Nederlandse schrijver en leraar Tibetaans boeddhisme. Hij schreef onder meer de bestsellers Verslaafd aan liefde en De verslaving voorbij. Volgens Geurtz kunnen mensen in hun vroege jeugd, door een gebrek aan liefde of aandacht een gevoel van fundamentele zelfafwijzing ontwikkelen.


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld

Scroll naar boven