fbpx

Els van Steijn over ongezonde binding versus gezonde verbinding | KUKURU #131

#85 Els van Steijn

Kijk het webinar nu terug! https://kukuru.nl/verbinding 30 inspirerende talks en tools met lessen van Michael Pilarczyk, Lou Niestadt, Eliane Bernhard, Vera Helleman, Willem Glaudemans, Hannah Cuppen, Dennis van Miltenburg, Marieke van Meijeren, Jan Geurtz, Merel Teunis, Sharita Raktoe, Lisette Thooft, Bonnie Bessem, Emanuela Deyanova, David de Kock, Kasper van der Meulen, Tijn Touber, Els van Steijn, Jacqueline Smeets, Christine Beijnen, Marco Buschman, Edwin Selij, Roy Martina, Marjolein Berendsen, Rutney Sluis, Albert Sonnevelt, Robert Bridgeman, Linda Dronkers, Jennifer Ann en Juriaan Galavazi. Meer info? https://kukuru.nl/verbinding

Els van Steijn gaat het in gaat talk hebben over ongezonde binding versus gezonde verbinding. Hoe ga je van binding naar verbinding en met innerlijke vrijheid? Els gaat je daar van alles over vertellen.

Els van Steijn is coach, familie- en organisatie opsteller en schrijver van de bestsellers ‘De fontein, vind je plek’ en ‘De fontein, maak wijze keuzes’. Via haar coachingspraktijk, workshops en social media draagt ze haar missie uit: volgende generaties systemisch ‘schoner’ en minder belast laten zijn.


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld

Scroll naar boven