fbpx

Evi Hanssen over nieuwe routines en 9 minuten meditaties | KUKURU #136

#136 Evi Hanssen

In deze KUKURU aflevering is Evi Hanssen te gast. Vooral bekend als TV en Radio Host in Nederland en België, maar ook als schrijfster. Zo schreef ze onder meer ‘Sinds ik niet meer drink’, ‘Ergens onderweg’ en ‘Nog 9 minuten’. 9 minuten per dag, meer is er niet nodig, of je nu ‘s ochtends wegdoezelt met een snoozemeditatie, overdag pauzeert met een sneaky sessie of je dag afsluit met een slaapmeditatie. In dit boek vertellen Evi Hanssen, Jutta Borms en Hilde De Baerdemaeker openhartig over hun ervaringen. Aan de hand van 21 thema’s reiken ze je een schat aan inspiratie aan voor elk moment van de dag.


Wat zijn de verschillende stappen binnen het Yama yoga? Hoe beoefen je een sneaky meditatie? Wat doet meditatie met Evi? En wat hebben alcohol en meditatie met elkaar te maken? Verandert er iets in je spirituele bewustzijn als je stopt met alcohol? Dit is nog maar een kleine greep uit de onderwerpen waar Giel en Evi het met elkaar over hebben. Het gesprek komt zelfs op het punt waar het wat emotioneel wordt.

Zoals gewoonlijk komen haar favoriete boeken en zijn ochtendritueel ook aan bod. En hoe kijkt hij aan tegen de dood?

Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens Evi. Wil je de boeken zien van de andere gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

The Rules of Life The Rules of Life Bestel
Nog 9 minuten Nog 9 minuten Bestel
Ergens onderweg Ergens onderweg Bestel
Sinds ik niet meer drink Sinds ik niet meer drink Bestel
Scroll naar boven