fbpx

Niveau 1 Fysiek: Yoga nidra en fysieke gezondheid | Holistisch Voeden #1

KUKURU_Holistisch voeden_ARTWORK

In deze serie van 6 afleveringen ga ik samen met Marjolein Berendsen leren hoe je je op elk holistisch niveau kan voeden. Met Holisme zijn er verschillende niveau’s, maar als je er maar 1 voedt kom je tekort. Deze aflevering staat in het teken van het maken van je eigen bodyscan. Wat voel je fysiek en wat heeft aandacht nodig in je lichaam? Op het einde neemt Marjolein je mee in voelen wat je lichaam nodig heeft. Dit hoor je allemaal in aflevering #1 van ‘Holistisch Voeden’!

Daarnaast krijg jij de kans om de Online training Holistisch Voeden van ZoMa Opleidingen te volgen met een leuke korting van KUKURU! In deze online cursus van 8 weken ga je alle 5 de holistische niveaus door. De training is erg populair bij de ZoMa community als je zelf holistisch in balans wil komen. De training is normaal 199 euro, maar met de korting van KUKURU kan jij de training volgen voor 50 euro! https://bit.ly/KUKURUxHV


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld

Scroll naar boven