fbpx

Richard de Leth | KUKURU #140Richard de Leth – zielsgelukkig = kerngezond | KUKURU #140Richard de Leth | KUKURU #140

Portretserie voor adv. FD en nieuwe website

Meer info over de Vitaily supplementen? Check https://bit.ly/VitailyKUKURU
En wil jij je dag goed beginnen in 10 stappen? Check https://kukuru.nl/leefstijlklok

In deze KUKURU aflevering is Richard de Leth te gast. In het eerste seizoen van de KUKURU podcast is hij al eens eerder te gast geweest. Richard de Leth is de oprichter van OERsterk. OERsterk bestaat dit jaar 10 jaar en daarom hebben we deze jubileum aflevering gemaakt!

We gaan terug naar het begin van OERsterk. Hoe en waarom is het opgericht? We hebben het verder over de ziel, vormen van stress, en inzichten. En waarom comfort de grootste ziekmaker is. Wat is het verschil tussen het oerbrein en mensenbrein? En wat is het verschil tussen eustress en distress. En wat zijn Richard’s persoonlijke doelen voor de toekomst?

Antwoord op deze en veel meer vragen hoor je nu in deze nieuwe KUKURU aflevering!

Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Scroll naar boven