fbpx

Maartje Derksen over rouw, geluk en positieve mindset | KUKURU #142

#142 Maartje Derksen

In de nieuwste KUKURU aflevering is Maartje Derksen te gast. Je kan haar kennen als oprichtster van Master in Happiness. Haar recept voor geluk is goed in je eigen tuintje te staan en niet weg te zakken in een moeras van meningen van anderen. ‘Het leven is makkelijker dan je denkt en moeilijker als je denkt’ is een van haar uitspraken.


Maartje is door een moeilijke periode gegaan met het verliezen van haar man en vader van hun 3 kinderen. Hij pleegde zelfmoord. Was dit echt niet te stoppen en hoe is Maartje daarmee omgegaan? Dit was voor haar de drijfveer om Master in Happiness op te zetten. Ze geeft handige tips hoe je met alles wat er NU is, gelukkig kunt zijn en nog meer geluk kunt leren creëren, aantrekken en ontdekken.

We hebben het onder andere over het verlies van haar man, meningen, zelfontwikkeling, meer lachen en bewonderen en verwonderen. Hoe filosofeert Maartje over het leven? Wat zijn dé 10 happiness hacks voor een gelukkig leven? En hoe luistert Maartje naar haar gevoel? Antwoorden op deze en nog veel meer vragen hoor je nu in deze aflevering! Ook hadden we het natuurlijk over het ochtendritueel, de dood en bespraken we haar drie boeken.

Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens Maartje. Wil je de boeken zien van de andere gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

The Alchemist The Alchemist Bestel
De keuze De keuze Bestel
Scroll naar boven