fbpx

Yvonne Toeset | KUKURU #146

#146 Yvonne Toeset

In de nieuwste KUKURU aflevering is Yvonne Toeset te gast. Yvonne Toeset is EFT coach. EFT staat voor Emotional Freedom Techniques. EFT, is een methode om negatieve emoties, angsten en pijnlijke gebeurtenissen uit het verleden los te laten. Ze schreef het boek ‘Innerlijke rust met EFT’.


Het handboek om jezelf te bevrijden. Dit is een heel persoonlijk gesprek met Yvonne over m’n eigen blokkades en overtuigingen. Waar kun je overtuigingen aan herkennen. Het gaat over ‘ziektewinst’ ofwel waarom mensen soms eigenlijk niet willen helen van hun ziekte of trauma. Het draait allemaal om Innerlijke rust en Yvonne geeft allerlei hulpmiddeltjes om jezelf te accepteren in wie je bent.

Uiteraard bespreek ik de 3 boeken die Yvonne geholpen hebben in haar eigen reis. Het gaat over ayahuasca, haar ochtendritueel en hoe kijkt ze aan tegen de dood?

Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens Yvonne. Wil je de boeken zien van de andere gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

Scroll naar boven