fbpx

Soeredj Monorath over DISC, Vedische wetenschap en doelen stellen | KUKURU #147

#147 Soeredj Monorath

In deze KUKURU aflevering is Soeredj Monorath te gast. “Daar waar 2 werelden samen komen ontstaat een 3e” en dat is gebeurd in het gesprek met Soeredj. Een mooi gesprek over DISC: Dominant, Invloed, Stabiel, Contentieus. Ofwel wie ben je? Wat ben je? Hoe ben je? En waarom ben je?


Dat zou je weer kunnen vertalen naar hoe ga je om met anderen, problemen, veranderingen en regels/afspraken. Als je weet hoe jij bent en een ander is kun je daar makkelijker rekening mee houden in de dagelijkse omgang. Soeredj Monorath is eigenaar van HumanHabits, ontwikkelaar van het Team Cohesion System en Effectieve Sport Coaching, tevens gecertificeerd DISC trainer-coach op het gebied van werving & selectie, teambuilding, situationeel leiderschap, sales en sport coaching.

We hebben het onder andere over doelen stellen, persoonlijk leiderschap en menselijk gedrag in kaart brengen. Hoe analyseer je gedrag en wat zijn effectieve communicatievaardigheden?

Maar ook zijn persoonlijke spirituele reis komt aan bod. Dus het gaat over ayurveda, astrologie en andere vedische wetenschap. En ook tantra komt nog even aan bod. Zoals gewoonlijk komen zijn favoriete boeken en zijn ochtendritueel ook aan bod. En hoe kijkt hij aan tegen de dood?

Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens Soeredj. Wil je de boeken zien van de andere gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

Business model generatie Business model generatie Bestel
Good to great Good to great Bestel
Gedragsanalyse en effectieve communicatiestrategieën Gedragsanalyse en effectieve communicatiestrategieën Bestel
Scroll naar boven