fbpx

Dave Asprey over biohacking, neurofeedback en veganisme | KUKURU #149

#149 Dave Asprey

In de afgelopen twee decennia heeft Dave, “The Father of Biohacking”, samengewerkt met wereldberoemde artsen, onderzoekers, wetenschappers en wereldwijde buitenbeentjes om de nieuwste, meest innovatieve methoden, technieken en producten te ontdekken voor het verbeteren van mentale en fysieke prestaties. Dave heeft persoonlijk meer dan $2 miljoen uitgegeven om de controle over zijn eigen biologie te krijgen – de grenzen van de menselijke mogelijkheden verleggend, allemaal in naam van de evolutie en revolutie van de wetenschap.


Hij is de maker van het Bulletproof Diet en vernieuwer van Bulletproof Coffee, Collagen Protein-supplementen en nog veel meer vooruitgang in commerciële wellnessproducten, Dave’s missie is om de hele wereld te voorzien van informatie en kennis die de Super Human in iedereen op elke leeftijd ontgrendelt. Het bewijs van deze vooruitgang is een betere slaap, energie en een grotere capaciteit voor iedereen. Wees een betere partner, ouder, leverancier en algeheel mens in elk aspect van het leven.

Tijdens deze podcast hebben we het over zijn reis, biohacking en slaaptips. Daarnaast hebben we het over doelen hebben in het leven, EMDR, en vegan zijn.

Zoals gewoonlijk bespreken we ook zijn favoriete boeken, de dood en het ochtendritueel.

Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens Dave. Wil je de boeken zien van de andere gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

48 Laws of Power 48 Laws of Power Bestel
Think and Grow Rich Think and Grow Rich Bestel
Het Bulletproof voedingsplan Het Bulletproof voedingsplan Bestel
Scroll naar boven