fbpx

Thijs Launspach over zelfvertrouwen, geluksdruk en contact maken| KUKURU #150

#150 Thijs Launspach

Vind je mensen fascinerende wezens? Zit je graag met vrienden het gedrag van anderen te analyseren? Schrijf je nu in voor de online cursus: Psychologie in vogelvlucht. Vul de code: KUKURU22 in en krijg €30,- korting. Check: https://bit.ly/Psychologieinvogelvlucht


In deze KUKURU aflevering is Thijs Launspach te gast. Hij is psycholoog, schrijver en spreker. Hij schreef boeken over stress, burn-out, en millennials op het werk. Hij schreef onder andere de bestseller Fokking Druk, Werk kan ook uit en Werken met Millennials en hij is een van de docenten aan The School of Life. In deze podcast hebben we het voornamelijk over zijn nieuwe boek: Je bent al genoeg (mentaal gezond in een gestoorde wereld).

We hebben het over de beste versie van jezelf worden, interdependent zijn en of het leven maakbaar is. Hoe je gelukkiger kan worden, waarom je tien grote projecten zou moeten hebben en wat voor rimpel hij zou willen achterlaten. Zoals gewoonlijk bespreken we ook zijn favoriete boeken en de dood.

Wil je het vorige gesprek met Thijs luisteren? Check dan: https://kukuru.nl/2020/08/29/thijs-launspach-kukuru-24/#page-content

Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens Thijs. Wil je de boeken zien van de andere gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

Shotgun Wedding Shotgun Wedding Bestel
Hooked Hooked Bestel
Asociale media Asociale media Bestel
Fokking druk Fokking druk Bestel
12 Rules for Life 12 Rules for Life Bestel
How Emotions Are Made How Emotions Are Made Bestel
Scroll naar boven