fbpx

Alles over manifesteren! Manifestatie event | KUKURU #152

#152 Manifestatie Festival

Wil je het manifestatie event terug kijken? Check dan: https://www.manifestatievent.nl/kukuru


Deze podcast is even anders dan normaal. Hij vindt namelijk plaats op het Manifestatie Event! In deze Q&A met Lou Niestadt, Willemijn Welten, Kim Munnecom, Laura Langens en Linda Dronkers leer jij alles over dit populaire onderwerp.

Wat is manifesteren, hoe kan je het inzetten en op welke manieren. Alle dames delen in deze Q&A hun eigen visie, tips and tricks. Ook hebben we het over hoe je positieve energie kan ontvangen, op de juiste frequentie kan komen, een mindset shift maakt en hoe je waarde aan geld kan geven.

De deelnemers van het Manifestatie Event konden ook hun vragen stellen, waar veel interessante informatie uit voort kwam. Zo hadden we het over: echt van dingen kunnen genieten, spiritualiteit in het onderwijs en meer.

Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld

Scroll naar boven