fbpx

Sjors Boelaars over tantra, schaduw werk en het transmuteren van energie | KUKURU #156

#156 Sjors Boelaars

Deze aflevering is opgenomen tijdens het Mannenkracht festival. Sjors Boelaars is docent Tantra en oprichter van de Tara Academy. Een van Sjors’ specialismen is ‘schaduw werk‘, het onderzoeken en aan het licht brengen van delen van ons, die we normaal gesproken verborgen proberen te houden (denk aan schaamte, woede, angst, pijn etc). En wat heeft tantra hiermee te maken.


Sjors werd na en ba zijn master filosofie werd kapitein op zeiljachten, begon hij een voedingsbedrijf en beleefde veel hoogtepunten van het leven. Tot hij werd neergehaald door een burn-out.

In de daaropvolgende jaren verdiepte hij zich in meditatie, yoga en verschillende sjamanistische tradities totdat hij op het tantrische pad kwam. Sjors deed vervolgens de tweejarige opleiding Non Dual Shaiva Tantra bij het Centrum voor Tantra in Amsterdam. Sjors deed het twee jarig ‘Immersion’ programma bij Hareesh Christopher Wallis. Een van de meest vooraanstaande levende geleerde op het gebied van klassiek tantra-onderwijs van de Kaula Trika lineage.

In deze aflevering hebben we het over zijn reis. Het gaat eindelijk weer eens over het transmuteren van seksuele energie 😉 (Napoleon Hill). En wat is tantra nou wel en niet. Zoals gewoonlijk hebben we het ook over de dood en zijn 3 favoriete boeken. Daarnaast praten we over wat de kracht is van mannen samen.

Wil jij net als de mannen van het festival leren hoe je als man Vrijheid én Verbinding kunt ervaren, door tegelijkertijd Stevig en Liefdevol te zijn, zónder daarbij je Kracht weg te geven? De online training van 8 lessen samengesteld door Jeroen Biegstraaten & Rob van Drunen van Mannenkracht helpt je daarbij: www.mannenkracht.nl/krachtman-kukuru

Nu voor maar €29,- in plaats van €99,-

Sjors geeft introductie workshops tantra en schaduw werk, zie https://www.tara.academy voor meer info.

Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens Sjors. Wil je de boeken zien van de andere gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

The Way of the Superior Man The Way of the Superior Man Bestel
Tantra Illuminated Tantra Illuminated Bestel
Scroll naar boven