fbpx

Eerlijk over de gevolgen | Mental Health #3

HOD_Kukuru_3000x3000px_NEW_Aflevering3

De maand oktober staat volledig in het teken van Mental Health. Op 10 oktober is het Mental Health Awareness Day en wordt er wereldwijd aandacht besteedt aan mentale gezondheid. En dat is hard nodig. Ook KUKURU en House of Deeprelax staan stil bij dit belangrijke onderwerp en namen een 4-delige podcast serie over Mental Health op. Elke woensdag in de maand oktober komt een nieuwe sessie online. Wil je ook mee doen met de GRATIS minicursus: ‘Deeprelax Mental Health’? Bekijk het hier!

Als ervaringsdeskundige en oprichtster van House of Deeprelax, is het Eliane Bernhard haar persoonlijke missie geworden om het taboe op mentale gezondheid te doorbreken: “Toen ik vanaf mijn 16e begon te worstelen met mentale en fysieke klachten was het niet gebruikelijk om hierover te praten en schaamde ik me voor mijn situatie. Doordat er nu wereldwijd meer aandacht aan wordt besteedt hoop ik dat de kennis en het bewustzijn over mentale gezondheid toeneemt en het normaal wordt om hierbij stil te staan.”

In de vorige 2 dagen zijn we gedoken in ons bouwpakket als mens en wat er gebeurt als we met dat bouwpakket in deze gestoorde wereld stappen. Vandaag duiken we in de gevolgen. Want wat gebeurt er als je alles wat we op dag 1 én dag 2 in een blender gooit? De cijfers van onze mentale gezondheid liegen er niet om. Veel van ons vragen in verhouding zoveel van onze hersenen en ons lichaam dat we voor ons 30ste vaak al een eerste burn-out erop hebben zitten. Terwijl we dan eigenlijk in de bloei van ons leven zijn.


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld

Scroll naar boven