fbpx

Cielke en Marleen alles over Ayurveda | KUKURU #159

#159 Cielke en Marleen

Wil jij alles weten over Ayurveda? Bestel dan het nieuwe boek van Cielke en Marleen Check https://bit.ly/AllesOverAyurveda


In deze aflevering zijn Cielke (die al jaren ken via de radio) en Marleen te gast. Samen maken zij de Ayurveda podcast en hebben ze het boek: Alles over Ayurveda geschreven. Zij delen elke week alles met je wat ze zelf tegenkomen in hun zoektocht naar lichamelijke & mentale gezondheid. Ernstige slaapproblemen die verdwenen zijn, een cyclus die weer terug is, veel meer energie, minder stress en last van een opgeblazen buik en afvallen terwijl je niet minder eet. Hun doel is jou helpen begrijpen wat jij nodig hebt, zodat je met simpele aanpassingen gezonder en gelukkiger wordt. Uiteraard met een korreltje himalayazout! 

Ze leggen alles uit over de 3 dosha’s: Vata Kapha of Pitta. En waar zit je onbalans. Ga leven volgens je prakruti. 


We hebben het over de oorsprong van Ayurveda, het belang van goede slaap en je ontlasting. Je bent wat je verteert! Ook gaat het over hoe je van routines rituelen kan maken en hoe het leven via de Ayurvedische klok eruit ziet. En wat is gandusha?

Daarnaast bespreken we hun toekomstige ambities, valkuilen en zoals gewoonlijk thema’s zoals: de dood en hoe ze herinnerd willen worden. En ook hebben ze 3 boeken toegevoegd aan de KUKURU Boekenkast.

In deze aflevering kom je het allemaal te weten. Check het gesprek en de boeken via https://kukuru.nl/ayurveda

Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens Cielke & Marleen. Wil je de boeken zien van de andere gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

The Power of Now The Power of Now Bestel
Hoe de dood ons drijft Hoe de dood ons drijft Bestel
Change Your Schedule, Change Your Life Change Your Schedule, Change Your Life Bestel
De cyclus strategie De cyclus strategie Bestel
Alles over Ayurveda Alles over Ayurveda Bestel
Scroll naar boven