fbpx

Dr. Joy Martina over intuïtie, het ego en channelen | KUKURU #164

#164 Joy Martina

Dr. Joy Martina is paranormaal psycholoog en channeler van Christallin Consciousness, ze is gespecialiseerd in High-Level Intuitive Intelligence Training voor ondernemers, voor bedrijfseigenaren en beroemdheden. Ze is een bestsellerauteur, de maker van de Christallin Oracle-training (een training om meesterschap over onze aangeboren paranormale gaven te ontwikkelen), een meester-hypnotiseur en trainer van trainers.


Haar bestverkochte boek, “Hoe u uw intuïtie kunt gebruiken om uw leven te veranderen”, geeft iedereen de opleiding en het inzicht dat formeel alleen aan meesters werd gegeven. Dr. Joy gelooft dat iedereen zijn paranormale vaardigheden kan ontwikkelen en zijn levenservaring fundamenteel kan veranderen.

Ze is gepassioneerd om mensen te helpen hun intuïtie te versterken, toegang te krijgen tot hun interne intelligentie en meer van hun potentieel te gebruiken om het leven van hun dromen te creëren. Ze is dol op het begeleiden van mensen uit hun vastzittende toestand en inspireert hen om van het leven te genieten.


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens Joy. Wil je de boeken zien van de andere gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

You Can Heal Your Life You Can Heal Your Life Bestel
De wijsheid van Maria Magdalena De wijsheid van Maria Magdalena Bestel
Scroll naar boven