fbpx

Susan Smit over de 7 universele wetten, schaduwwerk en magie | KUKURU #165

#165 Susan Smit

Susan Smit is naast moeder, schrijfster, columnist, voormalig fotomodel ook heks. 20 jaar geleden kwam zij uit de bezemkast. Ondanks de slechte reputatie van het woord ziet ze het als een geuzennaam. En is het tijd om de wijze mystieke autonome vrouw te reclaimen. Haar laatste boek ‘De wijsheid van de heks’ gaat over wat ze de afgelopen twintig jaar heeft geleerd van de oude natuurreligie.


In dit gesprek gaat het over de 7 universele wetten. De wet van ritme, wet van geslacht, wet van vibratie, wet van causaliteit, wet van polariteit en de wet van mentalisme, wet van overeenstemming en natuurlijk de extra wet van aantrekking. Susan heeft een aparte kijk op die laatste; het gaat niet om de doelen maar om de bedoeling. En hoe voel je het verschil tussen de behoefte van de ziel en de behoefte van het ego?

Termen als solitude en soevereiniteit en het belang van even terugtrekken worden behandeld. De kracht van de maan en het belang van schaduwwerk. Het is een oproep tot avontuur in plaats van de jacht naar verlichting. Dus niet zo zeer zelfverbetering maar het wilde in je aanwakkeren!
Wil jij het boek: ‘Wijshied van de Heks’, van Susan Smit? Check https://bit.ly/WijsheidvandeHeks

Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts
Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Scroll naar boven