fbpx

De angst om alleen achter te blijven | Uit de wachtkamer van je eigen leven #2

KUKURU_De Wachtkamer uit_ARTWORK

Wil jij mee doen met de online cursus? Check: https://bit.ly/dewachtkameruit. Wees er snel bij! Totale waarde inclusief alle bonussen is €1279,-. Nu tijdelijk t/m 30 mei een aanbieding van 400 euro. Daarna wordt de investering €480,-. Daarna wordt de investering €400,-. In deze serie gaat het over trouw blijven aan jezelf met Dokter Juriaan. Je leert jezelf te begeleiden dat je kunt gaan doen en laten wat goed en kloppend is voor jou.

Wat ontvang je?

  • 95 korte, inspirerende en praktische videolessen verdeeld over 8 modules
  • Werkbladen met verdiepende opdrachten die je in staat stellen om de stappen te nemen die noodzakelijk zijn.
  • 5 verdiepende live sessies via zoom tijdens de communityweek (11-18 juni), waarin je vragen kunt stellen(tevens kun je de live sessies van 22-28 januari terugkijken!)

Je wilt het anders en toch val je steeds weer terug in hetzelfde patroon. Ga de verbinding aan met mensen die jou waarderen om wie je bent en doe dingen waarvoor je hier bedoeld bent. Hoe blijf je trouw aan jezelf? Je leert het in deze serie. 

In deze aflevering hebben we het over het verschil en de balans tussen de liefdeskant en de waarheidsheidskant. De liefdeskant kent de interne criticus. Je wil je aanpassen en gedragen uit angst om de relatie te verliezen. Onderliggende drijfveer is angst.  Wat dan meer nodig is is meer authenticiteit met wel het risico tot afwijzing. De ‘Oplossing’ is dus bereid zijn om afgewezen te worden. 

De waarheidskant heeft veel meer het gevoel van ‘ik kan het wel alleen’. Bij verbinding is er angst om eigenheid te verliezen en zelfs je vrijheid. Onderliggende drijfveer is boosheid: niet gezien worden in goede intenties en het nodig is om je verbinding waar te laten zijn. Risico tot kwetsing (in het niet gezien worden), de ‘Oplossing’ is dus bereid zijn om gekwetst te worden.


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld

Scroll naar boven