fbpx

Tim Gray over biohacking, gezonde lifestyle en voeding | KUKURU #170

#170 Tim Gray

Deze KUKURU aflevering is opgenomen op het Biohacker Summit. In deze podcast is Tim Gray te gast. Hij is bekend als de ‘UK’s leading Biohacker’. Tim creëerde The Health Optimization Summit, waarmee hij inzichten in de gezondheids-, biohacking- en fitnessindustrie wilt delen met het publiek en te inspireren en voor te lichten.

Tim heeft jarenlang onderzoek gedaan naar zijn lichaam om te genezen van chronische gezondheidsproblemen. Door middel van biohacking heeft hij zijn lichaam onder controle gekregen en wil hij graag andere inspireren en helpen om hun gezondheid te verbeteren. We hebben het dan ook over het verbeteren van je leefstijl patroon. Wat is gezond voor je? Is het elke dag eten van vlees of vis goed voor je? Of liever de vegan lifestyle aanhouden?

Verder hebben we het over aarde, de definitie van spiritualiteit en het veranderen van je levensstijl. Daarnaast komen ook de drie boeken voorbij. Wat de ochtend-, avond routine is van Tim en hoe hij tegen de dood aankijkt. Benieuwd naar ons gesprek of wil je meer van Tim bekijken? Check https://kukuru.nl/tim


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld

Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens Tim. Wil je de boeken zien van de andere gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

Scroll naar boven