fbpx

Hanneke Peeters over selfcare, ayurveda & astrologie | KUKURU #173

KUKURU_Hanneke_STILL

Hanneke Peeters, co-founder van Rock Your World, is Ayurvedisch Therapeut en heeft een studie gevolgd voor het leren ontcijferen van geboortehoroscopen. Zij voelde de noodzaak om haar hectische leven tot rust te brengen. Haar missie is om andere vrouwen te helpen om hun levensgeluk te vergroten. Wil jij het nieuwe boek van Hanneke? Check https://bit.ly/RockYourOilsBoek


In deze podcast legt Hanneke uit hoe jij je levensgeluk en ontspanning kan vinden in: selfcare, kristallen en essentiële oliën. We hebben het over Cycle Living & Syncing, TCM (Chinese medicine), Chakras en Emotional Release methods. Het helpt je inzicht te krijgen in jezelf en je gezondheid. Als jij gezond bent en je goed voelt, voel jij vanzelf welke keuzes bijdragen aan jouw versie van een succesvol leven. Ook bespreken we de Ayurvedische methode. 

Verder hebben we het over de verschillende sterrenbeelden en seizoenen. Hoe moet je doelen stellen? Wat moet je veranderen als je iets anders wilt? Hoe creëer je meer rust in je leven. Daarnaast bespreken we de drie boeken. Wat de ochtend-, avond routine is van Hanneke en hoe ze tegen de dood aankijkt. Benieuwd naar ons gesprek? Check https://kukuru.nl/hanneke


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens Hanneke. Wil je de boeken zien van de andere gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

The Body Keeps the Score The Body Keeps the Score Bestel
Rock Your Oils Rock Your Oils Bestel
Scroll naar boven