fbpx

Verlost van depressieve gevoelens met zelfhelende kracht! | Heel Jezelf #1

Heel Jezelf_Artwork

Ga voor deze helende reis: https://bit.ly/HeelJezelf! Heb jij al jaren last van een bepaalde pijn in je lichaam of ervaar je een hoop verdriet? Wil jij je eigen patronen doorbreken? ‘Heel Jezelf Online’ een programma van Vilna van Betten. Met 5 lessen en als bonus handvatten uit haar BMR®-methode. Waarmee jij je celgeheugen reset en je nieuwe gewenste werkelijkheid manifesteert. Het programma bestaande uit video’s, audiofragmenten, werkboekopdrachten en als extra het GRATIS happy healing pakket met meditaties, recepten en oefeningen om te helen. Nu van €749,- voor €149,-. Gebruik de kortingscode: KUKURU, voor €600,- korting!

In deze serie gaat Vilna met, willekeurig mensen uit het publiek, de relatie leggen tussen klachten en emotie. Het doel is om meer lichaamsbewust te worden en zelf te gaan voelen wat je lichaam wil vertellen als je klachten of disbalans ervaart. 

In deze aflevering bespreken we de fysieke klachten van Jacqueline, maar ook de burn-out waar ze lastig uitkomt.

Na jarenlang klachten heeft Vilna zichzelf geheeld door de emotie op de klacht te verwerken. Ze ontdekte onder andere dat JIJ zelfhelende kracht bent, maar ook dat jij zelf invloed hebt op jouw levenskracht en gezondheid. Vilna heeft na alle ervaringen haar eigen helende methodiek ontwikkeld: De Body & Mind Reset methode. Deze bevat de ideale mix van kennis uit de energetische geneeskunde, oosterse wijsheid, positieve psychologie, neurowetenschap met haar eigen kennis en ervaringen.


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld

Scroll naar boven