fbpx

Teemu Arina over het gebruik van je ego, identiteit en authenticiteit | KUKURU #175

KUKURU_Teemu_STILL

Deze KUKURU aflevering is opgenomen op het Biohacker Summit. In deze aflevering is Teemu Arina te gast. Hij is technologisch ondernemer, auteur en professionele spreker en wordt gezien als één van de voorlopers van de biohacking-beweging.

Teemu is de co-auteur van de bestseller: ‘Biohacker’s Handbook-serie’ over het optimaliseren van wat het betekent om mens te zijn met technologische en biologische tools. Daarnaast is hij één van de mensen achter het Biohacker Summit. In deze korte, maar krachtige aflevering hebben we het over zijn verhaal als biohacker. Hoe blijft je in het moment? Waar is het ego voor en hoe gebruik je het? 

Verder hadden we het over je identiteit. Wie ben je eigenlijk? En wat is je authenticiteit? Daarnaast bespraken we hoe Teemu tegen de dood aan kijkt.


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld

Scroll naar boven