fbpx

Brigitte Ars over een avontuurlijker leven, je comfortzone en de controle los laten | KUKURU #176

KUKURU_Brigitte_STILL

Deze keer is Brigitte Ars te gast. Brigitte is oprichter van het platform: ‘Alice Goes Wild’ daarmee inspireert ze vrouwen op zoek naar avontuur in hun leven. Daarnaast is ze journalist en schrijver van het boek: ‘Waar is het avontuur?’. Wil jij haar boek lezen? Check: https://bit.ly/waarishetavontuur


In deze KUKURU aflevering hebben we het over haar avontuur. Hoe moedig moet je zijn om je eigen leven op te schudden m? Wat is moed? En hoe jij ook je eigen avontuur kan beginnen. Je eigen manier van leven vinden en uit je comfortzone stappen, comfortabel voelen in het oncomfortabele. 

Verder hadden we het over de controle los laten. Hoe meer controle je hebt, hoe ongelukkiger je wordt. Plan je avontuur, maar laat het daarna los en laat het onverwachte toe. Daarnaast bespraken we natuurlijk haar drie boeken, wat haar ochtendroutine is en hoe ze tegen de dood aankijkt.


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens Brigitte. Wil je de boeken zien van de andere gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

De kracht van kwetsbaarheid De kracht van kwetsbaarheid Bestel
Adventure Revolution Adventure Revolution Bestel
Volg de stem van je hart Volg de stem van je hart Bestel
Waar is het avontuur? Waar is het avontuur? Bestel
Scroll naar boven