fbpx

Reinoud Eleveld over bewustzijn creëren, op weg naar wijsheid, kunst van zelfbeminning | KUKURU #177

KUKURU_Reinoud_STILL

In deze KUKURU aflevering is Reinoud Eleveld te gast. Reinoud is een zeer ervaren Tao-trainer die door jarenlange studie over de hele wereld (en dan vooral in China en Thailand) de geheimen van levenskracht en vitaliteit bestudeerde. En één van die geheimen is het meervoudig hoogtepunt voor mannen. Iets wat hij schaart onder de veelbelovende term ‘intieme kung fu.’


In deze podcast hebben we het over de kunst van zelfbeminning, het parelbewustzijn en de kennis van wijsheid. Wat is wijsheid? Wat is de kracht van destructie? En zitten we allemaal in een psychose? We bespreken de vijf vormen van bewustzijn. Hoe kan je meer bewustzijn?

Daarnaast hebben we het over de liefde. Je moet eerst bij jezelf beginnen om verder te gaan in de liefde.


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


De zeven sluiers De zeven sluiers Bestel
Scroll naar boven