fbpx

Lisette Thooft | KUKURU #179

KUKURU_Lisette_STILL

In deze KUKURU aflevering is Lisette Thooft te gast. Zij is rebalancer, schrijfster, spreekster, lijf- en schrijfcoach. Ze is ervan overtuigd dat we allemaal een vorm zoeken in de materie, in de wereld, in onze relaties en in ons lichaam, om liefde en vrijheid te voelen. Wil je haar nieuwe boek? Check: https://bit.ly/hemelinjehanden


In dit gesprek hebben we het over haar laatste boek: ‘De hemel in je handen’. Wat zeggen je dromen over jou? Hoe kan je contact maken met je onderbewuste? Dat kan best spannend zijn, want het gaat over jezelf, een deel van jezelf dat je nog niet kent. 

Daarnaast hebben we het over de duisternis opzoeken, de angst om te voelen en je intuïtie blijven volgen. Lisette vertelt hoe je demonen kan gebruiken als persoonlijke gids en te ontspannen in de angst. 

Na dit interessante gesprek konden kukurukies vragen stellen aan Lisette. Benieuwd naar ons gesprek? Check https://kukuru.nl/lisette


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens alle gasten! Wil je ze bekijken? Check dan de KUKURU boekenkast!

Scroll naar boven