fbpx

Vishen Lakhiani over het ego, balans vinden en je leven transformeren | KUKURU #181

KUKURU_Vishen_STILL

Deze KUKURU aflevering is opgenomen op het Biohacker Summit. In deze aflevering is Vishen Lakhiani te gast, de founder van Mindvalley. Na het lezen van een citaat van Mandela: ‘Als je de wereld wilt veranderen, verander dan het onderwijs’, wist Vishen wat zijn doel was. Nu is Mindvalley een thuisbasis van honderden leraren van wereldklasse en een bloeiende wereldwijde gemeenschap.

In het gesprek hebben we het ook over zijn bestsellers: ‘The Six Phase Meditation Method’ en ‘Code of the Extraordinary Mind’. In het gesprek hebben we het over het omscholen van de geest om een ​​levenslange transformatie te bereiken. Vishen bedacht de methode: ‘bewustzijnstechniek’ om verouderde geloofssystemen te upgraden en gezondere gewoonten aan te nemen voor werk, relaties, gezondheid en algehele levenskwaliteit.

We bespreken hoe jij je intuïtie kan gebruiken. Is biohacking een placebo? Wat is het nut van het ego? Hoe vind je de juiste balans in het leven?

Daarnaast bespreken we zijn ochtendritueel en hoe Vishen tegen de dood aankijkt.


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens alle gasten! Wil je ze bekijken? Check dan de KUKURU boekenkast!

Code of the Extraordinary Mind Code of the Extraordinary Mind Bestel
The Six Phase Meditation Method The Six Phase Meditation Method Bestel
Scroll naar boven