fbpx

Ap Dijksterhuis over de weg naar geluk, je grootste prestatie en doelen in je leven | KUKURU #183

KUKURU_Ap_STILL

Deze keer is Ap Dijksterhuis te gast in de KUKURU podcast! Als wetenschapper houdt hij zich bezig met het bestuderen van geluk. Wat maakt mensen gelukkig? In zijn nieuwe boek: ‘Inspiratie, hoe we tot grootse prestatie komen’. Wil je zijn nieuwe boek lezen? Check https://bit.ly/InspiratieApDijksterhuis

Ap is bekend van de bestsellers ´Het slimme onbewuste´ en ´Op naar geluk´. Ap is hoogleraar psychologie en veelgevraagd spreker. Ap heeft veertien jaar gewerkt aan zijn nieuwe boek. Het is een over de psychologie van inspiratie en van grootse prestaties, maar het is ook het ultieme zelfhulpboek genoemd.

In dit gesprek bespreken we het uiteraard over geluk!  Wat maakt mensen gelukkig? Waar denken mensen dat ze gelukkig van worden? Waar hangt werkgeluk van af? En wat kunnen we zelf doen voor ons eigen geluk? We hebben het ook over het onderbewuste en je intuïtie volgen. Hoe kan je jezelf uitdagen? Wat is je doel in het leven?

Daarnaast hebben we het over je laten inspireren, psychologische wetten en een zinvol leven leiden.


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld

Scroll naar boven