fbpx

Eduard de Wilde over de introductie van biohacking en ‘Zen Moment’ | Leef Wijzer #1

KUKURU_Eduard_STILL

Heb je het Leef Wijzer webinar weekend gemist? Check https://kukuru.nl/leefwijzer/ Experts geven je praktische tips over hoe je basiszaken als ademhaling, voeding en slaap kunt verbeteren. Je krijgt informatie over hoe je tot een hogere staat van bewustzijn en welzijn kan komen. Met sprekers als: Kasper van der Meulen, Edwin Selij, Merel Teunis, Ralph Moorman en Teemu Arina.


Eduard vertelt ook over Zen Moment. Veel mensen ervaren een grote (werk) druk en bijkomende stress. Met als gevolg dat ze te veel in hun hoofd zitten en te weinig in hun lichaam. Zen Moment is speciaal ontworpen om je geest te kalmeren, je te ondersteunen bij stress en te zoeken naar een goede geestelijke balans en een normale energiehuishouding. Wil je er meer over weten of bestellen check: https://bit.ly/leefwijzerzenmoment 

Biohacking is hot. Maar wat is biohacking eigenlijk? Eduard de Wilde bespreekt de principes van biohacking en hij geeft praktische voorbeelden hoe je deze zelf kunt toepassen. 

Eduard is 15 jaar actief met biohacking. Hij was ermee in staat zijn angst en paniekstoornis te genezen, een bijwerking van het antimalaria middel Lariam. Hij ontdekte dat hij niet alleen genezen was, maar ook meer energie had en een betere focus en concentratie. Op dit moment is hij vooral geïnteresseerd hoe je met biohacking zo vitaal mogelijk ouder kunt worden (en misschien wel je leven kunt verlengen). Hij is de oprichter van Noordcode, “Onze missie is om mensen te helpen zo gezond mogelijk te leven door voedzame producten te maken die echt werken.”


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld

Scroll naar boven