fbpx

Eliane Bernhard over Deep Relax, puinruimen en kwetsbaarheid | KUKURU #186

KUKURU_Eliane_STILL

Wil jij diepe kunnen ontspannen en het boek: ‘Deep Relax’ lezen? Check: https://bit.ly/deep-relax-KUKURU Eliane Bernhard is mede-oprichter van House of Deeprelax, inmiddels is haar Yoga-Nidra niet meer weg te denken uit mijn dagelijkse routine. Haar nieuwe boek: Deep Relax laat Eliane zien hoe diepe ontspanning verlichting kan bieden bij tal van klachten.


Zelf had ze sinds haar zestiende last van chronische pijn en mentale klachten. Niets hielp. Na twintig jaar zoeken vond zij verlichting bij de diepe ontspanning van yoga nidra (slaapyoga). We hebben het over haar inzichten, kwetsbaarheid en puinruimen.

Hoe je je ouders spiegelt, waarom het niet allemaal altijd goed hoeft te zijn en waarom we ons laten leiden door angst komt aan bod. Daarnaast hebben we het over haar geheim voor een duurzaam gezond en gelukkig leven. Volgens haar is er zonder breakdown geen breakthrough!


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld

Deep Relax Deep Relax Bestel
De alchemie van ziekte De alchemie van ziekte Bestel
De mens als ontwerp De mens als ontwerp Bestel
Het overgave-experiment Het overgave-experiment Bestel
Scroll naar boven