fbpx

Merel Teunis over (zelf)liefde, schuld en schaamte en zelfvertrouwen laten groeien | KUKURU #187

KUKURU_Merel_STILL

Wil jij in 21 dagen jouw leven een MEGA positieve, liefdevolle en krachtige BOOST geven? Doe mee via: https://merelteunis.nl/zelfleiderschap-kukuru/ Gebruikt de kortingscode: ‘kukuru’ voor korting. Of wil jij het nieuwe boek van Merel lezen? Check https://bit.ly/SelfloveMindset-kukuru  Merel Teunis is al eerder te gast geweest, maar nu haar nieuwe boek in de planken ligt moest ik haar natuurlijk vragen om weer eens langs te komen. We hebben een mooi gesprek over de ongemakkelijkheid opzoeken, bewust worden van je patronen en de cyclus van zelfsabotage.


Merel is transformatiecoach en hypnose expert en helpt mensen door middel van haar boeken en podcasts om het pad naar zelfliefde te bewandelen.

In haar nieuwe boek Selflove Mindset gaat Merel nóg meer de diepte in op het gebied van zelfliefde, mindset en persoonlijke groei. “De belangrijkste relatie in het leven is de relatie met jezelf, en dat terwijl we vaak vergeten in deze relatie te investeren”. Wil jij meer leren over voelen, zelfliefde, je onderbewustzijn en je intrinsieke motivaties? Luister dan naar deze aflevering!


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens alle gasten! Wil je ze bekijken? Check dan de KUKURU boekenkast!

Self Love Mindset Self Love Mindset Bestel
The Secret The Secret Bestel
Self Love Talk Self Love Talk Bestel
De bron De bron Bestel
De verboden vrouw spreekt De verboden vrouw spreekt Bestel
De moed van imperfectie De moed van imperfectie Bestel
Scroll naar boven