fbpx

Thijs Launspach over tijd offline spenderen, eenzaamheid en wetenschap | KUKURU #188

KUKURU_Thijs_STILL

Hij blijft goede boeken schrijven, dus daar is hij weer: Thijs Launspach. Wil je z’n nieuwe boek lezen? Check: https://bit.ly/Asocialemedia-kukuru Inmiddels is het alweer de derde keer dat hij aan de KUKURU keukentafel aanschuift. We hebben het over (A)sociale media, bewust omgaan met apps en filterbubbels.


Maar we halen het ook terug naar het hier-en-nu om het te hebben over verbinding (zowel on als offline), je bullsh*t filter trainen en hoe je mensen ziet. Waar voer je nou een goed gesprek? Waarom word je onzeker door scrollen en waarom verbinding indirect vaak ook voor uitsluiting zorgt.

Het was een ontzettend inspirerend gesprek wat mij echt aan het denken heeft gezet over hoe ik sociale media gebruik. Daarom heb ik besloten om minder tijd online te gaan besteden tijdens het vervolg van mij reis.


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens alle gasten! Wil je ze bekijken? Check dan de KUKURU boekenkast!

Shotgun Wedding Shotgun Wedding Bestel
Hooked Hooked Bestel
Asociale media Asociale media Bestel
Fokking druk Fokking druk Bestel
12 Rules for Life 12 Rules for Life Bestel
How Emotions Are Made How Emotions Are Made Bestel
Scroll naar boven