fbpx

Tabe Ydo over verbinding, eenzaamheid en helpers-high | KUKURU #191

KUKURU_Tabe_STILL

Wil jij het nieuwe boek van Tabe lezen? Check https://bit.ly/WellConnected-kukuru Tabe Ydo is spreker en bestsellerauteur van One Day Methode. Hij volgde studies aan de UvA, Yale en Stanford en is een succesvolle ondernemer met een druk gezinsleven. Na jaren van zelfreflectie, onderzoek en gesprekken met neurologen, psychologen, natuurwetenschappers en biologen heeft hij een blueprint ontwikkeld voor het ultieme sociale ecosysteem. Een manier om hemel op aarde te scheppen voor jezelf en anderen.


Zijn nieuwe boek: Well Connected, gaat over zoeken naar een diepere verbinding met jezelf, andere mensen en de wereld als resultaat. We hebben het over hoe alles verbonden is en hoe je je voelt, wordt bepaald door de verbinding met jezelf. Hoe menselijke verbondenheid en een positief sociaal klimaat hebben grote invloed op je welzijn en hoe je beter ‘connected’ raakt met je omgeving.

Ook bespreken we wat de helpers-high is, hebben we het uitgebreid over spiegelneuronen en de functie van uitsluiting. We hebben het over waarom we ons zo eenzaam voelen in deze maatschappij, social snacking en waarom iets wat niet in je zit er ook niet uit kan.


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens alle gasten! Wil je ze bekijken? Check dan de KUKURU boekenkast!

Well-connected Well-connected Bestel
Behave Behave Bestel
One Day One Day Bestel
Inner engineering Inner engineering Bestel
Unlimited Power Unlimited Power Bestel
Scroll naar boven