fbpx

Reine Rek over verbinding, groei en bewuste relaties | KUKURU #192

KUKURU_Reine_STILL

Heb jij het gevoel dat je alleen maar aan het doordenderen bent in het leven en wil je jezelf beter leren kennen? Wil je echt aan de slag met de belangrijke vragen in het leven? Met de online opleiding Leer jezelf kennen kan dat! Met de kortingscode: KUKURU23 krijg je €30,- korting https://www.theschooloflife.com/amsterdam/


Reine Rek is spreker, coach en docent aan The School of Life. Ze heeft gestudeerd aan de Universiteit van Humanistiek en heeft zich gespecialiseerd in praktische filosofie. In al haar werk houdt ze zich bezig met het praten over (en luisteren naar) levensvragen. Ze combineert haar theoretische kennis met lichaamsgericht werk, altijd met oog voor de paradoxaliteit die mens-zijn in zich draagt.  

In deze KUKURU aflevering hebben we het over de liefde, echt verbinding maken met elkaar en hoe trauma zich laat zien in relaties. Ook bespreken we de kracht van het niets doen, waarom we wel wat vaker het innerlijke dialoog aan mogen gaan en wat buiten je comfortzone treden je zou kunnen brengen (en dat is niet altijd wat je denkt).

Wil jij weten hoe je een goede baas kan zijn, waarom Reine geen spiegel in huis heeft en meer leren over de verschillende soorten eenzaamheid die er bestaan? Luister dan naar deze KUKURU aflevering met Reine.


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens alle gasten! Wil je ze bekijken? Check dan de KUKURU boekenkast!

Radical Candor Radical Candor Bestel
The Inner Marriage The Inner Marriage Bestel
Why Materialism Is Baloney Why Materialism Is Baloney Bestel
Scroll naar boven