fbpx

Joep Rovers over biohacking, de impact van stress en gezondheid | KUKURU #194

KUKURU_Joep_STILL

Joep heeft zijn eigen fysieke en mentale code gekraakt om optimaal fit en gezond te zijn. In zijn late tiener en vroege twintiger jaren had hij veel last van eczeem. Zijn gezicht, borst en hoofdhuid zat vol. Hij werd nergens geholpen in de Westerse geneeskunde en daarom ging hij zelf op zoek naar antwoorden. Hij had 1 doel: klachtenvrij door het leven. Dat doel heeft hij succesvol behaald.


Tijdens ons gesprek op het Health Festival in Amsterdam hebben we het gehad over zijn levenspad, hoe spiritueel hij is en wat hij nou allemaal eet. Ook bespraken we waarom er geen one size fits all is, waarom hij soms negatief commentaar krijgt en het gebruik van supplementen.

Zoals gewoonlijk bespreken we ook zijn ochtend- en avondroutine, favoriete boeken en hoe hij herinnerd wil worden. Daarnaast hebben we het over beweging, moleculen en wat de effecten zijn van het drinken van koemelk!


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens alle gasten! Wil je ze bekijken? Check dan de KUKURU boekenkast!

Voeding en fysieke degeneratie Voeding en fysieke degeneratie Bestel
Het nieuwe ademen Het nieuwe ademen Bestel
De cyclus strategie De cyclus strategie Bestel
Scroll naar boven