fbpx

Mayke Niestadt over flow, de comfortzone en liefde | KUKURU #195

KUKURU_Mayke_STILL

Wil jij een diepe connectie met jezelf om de wereld nog mooier te maken? En wil jij als bewuste ziel op zoek gaan naar je purpose? Doe mee met het programma: ‘Inner Beauty Tribe’ https://innerbeautyretreat.com/tribe/ Je krijgt toegang tot teachings, meditaties, live sessies en een community. Ontdek en leef je missie met hulp van Inner Beauty Tribe. Word nu member en krijg toegang tot sessies over co-creatie met het Universum, familiesystemen, betere communicatie in relaties en het loslaten van emoties van anderen. Voor de kortingscode: KUKURU in voor 20% korting.


In deze podcast is Mayke Niestadt te gast, ze is een coach voor onder andere ondernemers en helpt hen om hun doel volledig na te leven. Haar reis begon met een spiritueel ontwaken na het overlijden van haar moeder. Daarna begon ze retraites te organiseren om de magie aan anderen over te brengen, genaamd de Inner Beauty Retreat. Haar missie is om een nieuwe manier van leven te creëren. Ze gelooft dat de hemel óp aarde is en wil dit voor zoveel mogelijk mensen realiseren. Mayke gelooft dat we drie dingen nodig hebben om ons doel te leven: intuïtie, zelfverbinding en Waarheid.

Mayke spreekt over het verschil tussen kracht en macht. Ze legt uit hoe het verlaten van je comfortzone je kan helpen groeien en je ware potentieel te bereiken. Ze deelt haar persoonlijke reis en ervaringen met relaties en liefde. Ook bespreekt hoe ze volledig liefde kon voelen, zelfs tijdens perioden van rouw. Daarnaast benadrukt het belang van bewustzijn van trauma’s en blinde vlekken. Ze deelt hoe het erkennen en helen van deze aspecten ons kan helpen groeien en bloeien.

Mayke deelt haar ochtendroutine, waarin ze tijd neemt voor zelfzorg en bewustzijn. Deze routine helpt haar om in een staat van flow te blijven gedurende de dag. Ook hebben we het over de dood en in het nu blijven.


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens alle gasten! Wil je ze bekijken? Check dan de KUKURU boekenkast!

Power vs. Force Power vs. Force Bestel
De Duivel te slim af zijn De Duivel te slim af zijn Bestel
The Power of Now The Power of Now Bestel
Het overgave-experiment Het overgave-experiment Bestel
Scroll naar boven