fbpx

Robbin Vredeveld over ademwerk, burn-out en succes | KUKURU #197

KUKURU_Robbin_STILL

Robbin Vredeveld combineert Breathwork, functional breathing, herstel en mentale weerbaarheid om prestaties en gezondheid te verbeteren. Niet alleen in competitieve omgevingen, maar ook in het dagelijks leven. Sinds 2017 is hij persoonlijk begeleid door Michael Pilarczyk en Wim Hof. Nu begeleidt hij topsporters, artiesten (Rolf Sanchez) en ondernemers op het hoogste niveau, waaronder van Eredivisie (Marcus Pedersen), Premier League en GLORY kickboxing (Levi Richters)!


Tijdens dit mooie, kwetsbare gesprek heb ik het met hem over verlies, falen en donkere tijden. Hoe hij daar met behulp van breathwork en mindset uitkwam. En wat de effecten daarvan waren! Ook bespreken we waarom succes en geluk twee verschillende dingen zijn.

Hoe kan je volop gebruik maken van je lichaam? Waarom staan kinderen veel beter in verbinding met hun lichaam en hoe kan je boven jezelf uitstijgen? Dat en nog veel meer hoor je in deze KUKURU podcast met Robbin Vredeveld.


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens alle gasten! Wil je ze bekijken? Check dan de KUKURU boekenkast!

Relentless Relentless Bestel
Verslaafd aan liefde Verslaafd aan liefde Bestel
Master Your Mindset Master Your Mindset Bestel
Scroll naar boven